Model – 357 представляє майстер-класи від 12 зірок танцювального світу в Москві!

З 9 по 11 квітня в Москві пройдуть майстер-класи по сучасних напрямах танців(hip – hop, house, krump) від 12 зірок танцювального світу.

Учасники:

Buddha Stretch(Elite Force, USA)?

Henry Link(Elite Force, USA)

Marjory Smart(Dance Fusion, USA)

Caleaf Sellers(Dance Fusion, USA)?

Bobby Mileage(Elite Force, USA)

Brooklyn Terry(Elite Force, USA)

Ejoe Wilson(Elite Force, USA)

Tony McGregor(Dance Fusion, USA)

Shannon Selby(Dance Fusion, USA)

Tight Eyez(Street Kingdom, USA)

Big Mijo(Street Kingdom, USA)

B Dash(Street Kingdom, USA)

Buddha Stretch(Elite Force, USA)

Emilio Austin, Jr., p.k.a. Buddha Stretch – всесвітньо відомий танцюрист, хореограф, викладач, жива легенда і засновник хип-хоп культури.

Він ставив хореографію таким зіркам поп-музики, як Michael Jackson, Diana Ross, Mariah Carey, Whitney, Will Smith, Wycleaf Jean і багатьом іншим. Він і його команда Elite Force багато років виступали на підтанцівці у Мерайи Кері і в її відео, зробивши її мега-популярною. Його дитяча мрія стати астронавтом випарувалася, як тільки він побачив телевізійне шоу Soul Train. Також на нього в танцювальному плані вплинули його кузина Charles, Michael Jackson, The Lockers і Electric Boogaloos.

Суддя Juste Debout 2008 і M – 357 Battlezone 2009. Організатор Illadelph Dance Festival і баттлов Step Ya Game Up(NYC). Також Стретчу не чужа музична діяльність: MC, він продовжує писати музику і до цього дня. І це окрім того, що він постійно затребуваний як хореограф, танцюрист, викладач і виконавець. Його пристрасть до танцю простежується в кожній його роботі. Buddha Stretch вірить, що музика – це універсальна мова, а танець – це її інтерпретація.

Ejoe Wilson(Elite Force, USA)

Иджо почав танцювати в пізніх 70-х на вулицях південного Бронкса з самого моменту поширення хип-хоп течії.

Иджо знявся в декількох фільмах, у тому числі документальних, і на телебаченні. Він танцював в кліпах таких легенд як MC Lyte, Heavy D, The Jungle Brothers і Monie Love; поп-групп Dee – Lite, The Pet Shop Boys, також він працював з такими артистами, як Mariah Carey і Will Smith, Amuro, Zoo, TRF(Japan) і Coco Lee(China). А в 2003-ем він завершив свій десятирічний і п’ятий по рахунку світовий тур з Мерайей Кері.

Иджо – почесний учасник Elite Force, і якщо він не викладає, то виступає по всьому світу. Він подорожує, викладаючи свій унікальний стиль хауса, який можна назвати істинним. Поєднуючи в собі джекинг і динамічний футворк, лофтинг і акробатику, зараз цей стиль поширився всюди.

І до цього дня Иджо залишається одним з найвпливовіших хаус-танцоров на планеті. Він є со-организатором Soulgasm NYC і арт-директором Beyond Phenomenon – авангардній хаусденс компанії.

Henry Link(Elite Force, USA)

Учасник легендарної команди Elite Force, він знає хип-хоп в його істинній суті. І він сам – втілення хип-хопа. Він несе світу ідею танцю як почуття, яке виникає з любові до музики, в єднанні з музикою і завдяки музиці. Мені часто говорять, що я рухаюся, як вода, – так відповідає Лінк на питання про те, як він може охарактеризувати свій власний стиль. Для мене одним з найбільших задоволень в цьому житті є можливість перевертати свідомість людей завдяки тому, як я рухаюся.

Лінк почав танцювати Popping, Locking, Boogaloo, Breaking з моменту виникнення цих стилів і досяг найвищої міри майстерності. C воркшопами і шоу, самостійно і у складі Elite Force Crew він об’їздив весь світ.

Bobby Mileage(Elite Force, USA)

Бобі танцює, скільки себе пам’ятає, але професійно – близько 12 років. Випускник Університету Нью Хевена(1995) за фахом Бізнес-управління, після коледжу він вступив на нью-йоркську клубну сцену і створив собі псевдонім. У 1997 році він уперше танцював в кліпі Уилла Смита Men in Black. Ця перша робота стала відправною точкою: і до цього дня він працює з такими виконавцями, як Mariah Carey і Missy Elliot. Він не лише їздив у світові турне, але і подорожував по всьому світу в якості інструктора і хореографа для зарубіжних артистів, допомагаючи поширювати хип-хоп культуру. Є дизайнером і промоутером фірмової лінії одягу Mileage High Club.

Він давав воркшопи по хип-хопу і хаусу в Гонконзі, Англії, Кореї, Японії, Швейцарії, Китаї, Бразилії, Росії. Його індивідуальний стиль танцю дуже широко затребуваний, і він неодноразово запрошується не лише в якості учителя, але і в якості судді танцювальних змагань. Учасник легендарної команди Elite Force, Бобі завоював популярність і репутацію завдяки своєму умінню нести новітні віяння хип-хоп культури на танцполи.

Brooklyn Terry(Elite Force, USA)

Pодился і виріс у Бруклине(Нью-Йорк), і звуки цього року відбилися на усіх аспектах його життя. Бруклин Тері набув світової популярності як виконавець самих різних вуличних стилів, і особливо – як приголомшливий хаус-танцор. Він успішно привніс свій власний стиль до медійного бізнесу, працював з такими артистами, як Mariah Carey, Will Smith, Whitney Houston, Lil Kim! Тері є членом Elite Force Сrew aka Mop Tops, які брали безпосередню участь у формуванні хип-хоп танцю таким, яким ми його знаємо зараз.

Brooklyn Terry відомий також в якості ди-джея – це його друга іпостась. Він займається ди-джеингом з 17 років. Його мегаенергійний, фанковий стиль зробив його широко затребуваним, і останні 4 роки Тері є постійним гостем на танцювальних заходах: Dance@Live(Japan), Juste Debout(Japan), 4 Da Nexx Level(Korea), Funkin Stylez(Germany) і багатьох інших.

Caleaf Sellers(Dance Fusion, USA)

Будучи уродженцем Бруклина, Каліф почав танцювати в ранньому віці. Його пристрасть до танцю і любов до музики привели його до професійного залучення до танцювального бізнесу ось вже впродовж 15 років. Каліф – один з нью-йоркських гуру хауса, піонерів базових рухів пізніх 80-х. Член MopTop Unit і Dance Fusion. У танці він змішує хип-хоп і хаус, створюючи свій неповторний стиль.

Як музичний продюсер, ди-джей і МС Каліф писав музику для лейбла Break Of Dawn c Теном Тивзом, MopTop і для Harlem recordings c Dj Kango.

Брав участь в різних ТБ-шоу і кінофільмах : New Jack City, Strictly Business, Boomerang, знімався в кліпах Уилла Смита, Дайани Рос, Мерайи Кері, Pet Shop Boys та ін. І навіть був моделлю для Tommy Hilfiger, Wrecling Shop Clothing та ін. марок. Каліф подорожує по всьому світу, навчаючи мистецтву, ім’я якому House dancing. Його цілі – залучення людей до цієї культури за допомогою навчання базі, техніці і історії з точки зору одного з творців стилю House. Це мікс безлічі стилів, таких як степ, джаз, хип-хоп, фанк, локинг, поппинг, – говорить Каліф. – І моя мета – нести цю культуру по всьому світу. Він побував з воркшопами в країнах Азії(Тайвань, Гон-Конг, Японія, Корея), Європи і Америки, намагаючись зберегти хаус-культуру для наступних поколінь танцюристів.

Marjory Smarth(Dance Fusion, USA)

Marjory Smarth – хаус-королева Нью-Йорка, танцює і викладає вже більше 25 років. За цей час вона придбала репутацію одного з найдинамічніших і яскравіших виконавців хауса. Її унікальний стиль і енергія любові, яку вона поширює на танцполе, вражають в першого погляду. Учасниця легендарної хаус-команди Dance Fusion(USA), Марджори дає воркшопи по всьому світу і викладає в нью-йоркських танцювальних студіях Fazils і Alvin Ailey. Вона неодноразово судила номінації House Dance(House Dance International NYC, Juste Debout, B – Boy Hoddown, M357 Battlezone).

Shannon Selby(Dance Fusion, USA)

Уперше в Росії! Один з наймузичніших і віртуозніших танцюристів, діячів і персоналій Нью-йоркського андеграунду і всього світу : істинний фристайлер, викладач, хореограф і ди-джей, він також займається музичним і відео-продюсуванням. Досконало володіє такими стилями танцю, як House, Hip Hop, Breakin, Tap, Capoeira. Відомий за свій неповторний футворк і партер. Суддя Juste Debout 2007(Paris).

Tone McGregor(Dance Fusion, USA)

Людина, що довгий час ховалася на глибинах андеграунду і буквально тільки минулого року дозволила пролити на себе трохи світла, – Тоня МакГрегор, легендарний хип-хоп і хаус-танцор з Нью-Йорка, що став натхненням для сучасної хвилі хаусденса і що виховав жодне покоління послідовників. Але рівним йому в його стилі немає нікого!

Tight Eyez(Street Kingdom, USA)

Найбільший крампер усіх часів і народів, один із засновників стилю Krump. Легенда фільмів Rize, Stomp The Yard. У танці він у буквальному розумінні різник. Це було закладено в нім з народження, було його закликом і метою упродовж усієї його долі. Він виріс на піснях і кліпах Майкла Джексона, і самостійно відпрацьовував його рухи перед дзеркалом, добиваючи ідеальній точності виконання. Я найбільший на усі часи, і якщо раптом ви загордитеся себе вище, я поставлю вас на місце. Я такий швидкий, що одного разу вночі я обігнав світло у своїй спальні: вимкнувши його, я був вже в ліжку перш, ніж кімната занурилася в пітьму, – говорить про себе Tight Eyez. Його мета – зробити крамп найбільшим рухом усіх часів, щоб на його мові розмовляли в усіх країнах на планеті, щоб усі танцювали його і не соромилися своїх талантів. А самому стати головній мультимільйонній організації крамперов і жити щасливо в єднанні з богом життям, яке буде прикладом для усіх.

Big Mijo(Street Kingdom, USA)

Там, де він ріс, для підростаючого покоління були два варіанти: або вступити у банду, або зайнятися спортом. Михо вибрав спорт. А потім влився в невелику групу стритденсеров, які танцювали clowning. Але він і Тайт Айз пішли своїм шляхом, ставши родоначальниками крампа для всього світу. І до цього дня прагнути ставати краще і привносити до танцю увесь час щось нове. Безперервно працює в ім’я майбутнього крампа, цінуючи усіх танцюристів, які народжують нові рухи і які танцюють Крамп з великої букви.

B – Dash(Street Kingdom, USA)

aka Baby Truth, Twin Hit, він же James Derrick. Своє ім’я B – dash він отримав від Тайт Айза. Виріс в Комптоні і, здолавши гангстерський період, звернувся до Бога і змінив своє життя завдяки крампу. Почав танцювати приблизно два роки тому з перегляду фільму Rize, який допоміг йому усвідомити суть танцю. Тепер він сконцентрований на тому, щоб стати кращим у своєму стилі і досягти успіху. Його мета – набути характеру, а не просто знайти свій стиль. Час ігор закінчився!

Вартість:

Разовий урок по передоплаті – 1250 крб.?

Разовий урок в день заходу(за наявності вільних місць) – 1400 крб.

Блоки:

Krump(8 зайняття) – 8000 крб.

Hip – Hop + House(9 зайняття) – 8000 крб.

Будь-якого 5 зайняття – 5000 крб.

Розклад зайняття :

9 квітня

Зал №1:

·  18.00 – House: Brooklyn Terry

·  19.30 – Hip – Hop: Bobby Mileage

·  21.00 – Hip – Hop: Caleaf Sellers ?

Зал №2:

·  17.30 – Krump: B Dash

·  19.00 – Krump: Big Mijo

·  20.45 – Krump: Tight Eyez

10 квітня

Зал №1:

·  12.30 – House: Ejoe Wilson

·  14.00 – Hip – Hop: Buddha Stretch

·  15.45 – House: Tony McGregor ?

Зал №2:

·  12.00 – Krump: Big Mijo

·  13.45 – Krump: B Dash

·  15.30 – Krump: Tight Eyez

11 квітня

Зал №1:

·  10.30 – Hip – Hop: Henry Link

·  12.00 – House: Shannon Selby

·  13.45 – Hip – Hop: Marjory Smart?

Зал №2:

·  12.00 – Krump: Tight Eyez

·  13.30 – Krump: Big Mijo

Кількість місць обмежена! Забронювати місця можна з 15.02.2009 в Model – 357! Бронювання – це 100% передоплата!

Детальна інформація про реєстрацію на майстер-класи на сайті.

Інформація по телефонах: 495 773-57-66, 495 223-23-67.

Місце проведення : г.Москва, Model – 357, Гончарний проїзд, 8/40.

This entry was posted in Що робимо ввечорі?. Bookmark the permalink.